
INGREDIENSER:
Fars:
500g Hakket Svine småkød
1 Æg
1½ dl Mælk
1 dl Havregryn
1 Løg
salt og peber
Det skal du også bruge:
Skal af 1 citron
Saft af ½ citron
Oregano
Timian
Basilikum
Chili knust, tørret
Oliven olie
1 Bøtte Kirsebær røgchips fra Woodsmoke
FREMGANGSMÅDE:
Rør, det hakket svinekød, æg, mælk og havregryn sammen med løget som er skal fint hakkes, til en fars. Smag farsen til med salt og peber.
Læg derefter et stykke bagepapir (str: ca som en brade pande) ud på bordet og glat farsen ud som en rektangel (ca20x30cm) derpå.
Drys derefter timian, oregano, Basilikum, chili og den revet skal af citron på farsens overflade.
Stænk tilsidst overfladen med citronsaft og lidt oliven olie.
Rul derefter farsen til en pølse og sæt den på køl til grillen er varm.
Grill farsbrødet ved indirekte varme (ca 1 helt tændt rør brikketter) i ca 40 -45min.
Under grilningen lægges der løbende, udblødte røgchips af kirsebær på de tændte briketter
Der skal bruges ca 1 hel bøtte Woodsmoke Kirsebær røgchips