INGREDIENSER:

Fars:

500g Hakket Svine småkød

1 Æg

1½ dl Mælk

1 dl Havregryn

1 Løg

salt og peber

 

Det skal du også bruge:

Skal af 1 citron

Saft af ½ citron

Oregano

Timian

Basilikum

Chili knust, tørret

Oliven olie

 

1 Bøtte Kirsebær røgchips fra Woodsmoke

 

FREMGANGSMÅDE:

Rør, det hakket svinekød, æg, mælk og havregryn sammen med løget som er skal fint hakkes, til en fars. Smag farsen til med salt og peber.

Læg derefter et stykke bagepapir (str: ca som en brade pande) ud på bordet og glat farsen ud som en rektangel (ca20x30cm) derpå.

Drys derefter timian, oregano, Basilikum, chili og den revet skal af citron på farsens overflade.

Stænk tilsidst overfladen med citronsaft og lidt oliven olie.

Rul derefter farsen til en pølse og sæt den på køl til grillen er varm.

Grill farsbrødet ved indirekte varme (ca 1 helt tændt rør brikketter) i ca 40 -45min.

Under grilningen lægges der løbende,  udblødte røgchips af kirsebær på de tændte briketter

Der skal bruges ca 1 hel bøtte Woodsmoke Kirsebær røgchips