
BARBEQUE KYLLING ALABAMA STYLE
INGREDIENSER:
opskrift til 4 personer
ingredienser:
1 stk grill/gasgrill
1 stk rotisseri
1 kylling
BARBEQUE DRY RUB (Woodsmoke)
Alabama white BBQ sauce
100g mayonaise
2 spsk. æblecider ædike
1 1/2 tsk GRILL DRY RUB (Woodsmoke)
1 fed hvidløg
Salt og peber
FREMGANGSMÅDE:
Fyr op i din grill, så den får en temperatur på ca. 160 grader.
Rub kyllingen med BARBEQUE og sæt den på rotisseri.
Kyllingen tilberedes på grillen, i ca. 1 1/2 time, eller til kyllingen har en kernetemperatur på 75 grader.
Under grillningen tilsættes der røg fra 1 SMOKEQUBE MINI Competition blend w. Pecan essens
Alabama white BBQ sauce:
Rør alle ingredienserne til saucen, sammen med et presset fed hvidløg. Smag derefter til med salt og peber.
Når kyllingen er færdig, kan du skære den ud i stykker. kyllingestykkerne pensles derefter med white saucen og serveres med det sammen.
Brug af SMOKEQUBE MINI i grill:
I grillen:
læg SMOKEQUBE MINI på risten, over de tændte briketter.
I gasgrillen:
Antænd din SMOKEQUBE MINI så en god glød forkommer.
Læg derefter SMOKEQUBE MINI på risten ved siden af kyllingen.