BACON EXPLOSION

Fremgangsmåde

Fars:

300 g bacon

100 g løg

500 g hakket svinesmåkød

1 æg

2 dl mælk

2 spsk hvedemel

1 spsk tørret oregano

2 fed hvidløg

 

Andet:

400 g bacon i skiver

175 g revet cheddarost

BBQ dryrub

BBQ sauce (Brug evt opskrift fra Woodsmoke)

 

Ingridigenser:

Rør en fars af hakket svinesmåkød, æg, mælk, mel, oregano og 2 presset fed hvidløg. 

Skær derefter bacon og løg i fine tern. Det svitses på en pande i lidt olie, til det er gyldent. Tag panden af blusset og lad bacon og løg køle lidt af, inden det blandes i farsen.

Flet derefter bacon på et stykke bagepapir, så det giver en ca. 35x35 cm firkant. BBQ dryrub drysses på.

Bred farsen ud mellem 2 stykker bagepapir, så det svarer til baconfirkanten. Lig derefter farsen ovenpå det flettede bacon. Drys revet cheddar udover farsen og rul derefter det hele til en pølse. Læg farsbrødet på en Weber fiskebakke.

Gør grillen klar til indirekte grillning, med et rørtændte briketter. (ca 200-220°c)

Kom derefter din Bacon EXPLOSION på grillen og røg det med 2/3 bøtte Hicokry røgchips, i ca 20 min.

Derefter pensles din Bacon EXPLOSION med BBQsauce. Giv den derefter yderligere 30-35 min på grillen og tag den af, når det har en kernetemperatur på ca 80°c.