GRILL SAUCE

Ingredienser

Til 4 personer

250 g smør
4 pasteuriseret æggeblommer
2 spsk citronsaft
1 spsk lime
1 spsk vand
GRILL  
evt. lidt frisk snittet Jalapeño eller anden chili 
(hvis der ønskes et kick i saucen)

 

 

FREMGANGSMÅDE

Pisk æggeblommerne, citron, limesaft og vand i en gryde ved lav varme til det skummer og tykner lidt.
Pisk herefter Klaret smør ned i æggemassen et par spsk til at starte med for ikke at give æggeblommerne et chock. Derefter tilsættes smøret i en tynd tynd stråle i mens der piskes.
Smag saucen til med GRILL

 

Til dig som gerne vil i gang, med at lave sin egen pisket sauce:

Fremgangsmåden er den samme som Bearnaise sauce. Der findes en del videoer på nettet, hvor der visses hvordan du laver en bearnaise sauce fra bunden (også hvordan du redder en skilt sauce).