KRONDY I CRUST MED BLÅBÆR SIRUP

INGREDIENSER:

opskrift til 4 personer
ingredienser:
1 stk grill/gasgrill
1 Krondyr lårtunge eller anden udskærring
CRUST DRY RUB (Woodsmoke)

Blåbær sirup
100g blåbær (frosne)
0,75 dl Portvin
125g Brunfarin
1 lille tsk lakridsrods pulver

FREMGANGSMÅDE:

Fyr op i din grill, så den får en temperatur på ca. 180-200 grader.
drys et lag crust over krondyrlårtungen og sæt den på køl i min 3 timer for at trække smag til kødet.
Grill krondyrlårtungen ved indirekte varme, til en kernetemperatur på 59 grader er opnået. Tag kødet af grillen, og lade det trække ca. 20 min inden det skæres i skiver.
Under grillningen tilsættes der røg fra 1 SMOKEQUBE MINI Mapple w. Appel essens 

Blåbær sirup:
Alle ingredienserne tilsættes i en gryde. Bringe gryden i kog.
efter opkoget blendes siruppen og sigtes.

Ved Serverring
server kødet sammen med sirupen, så dine gæster kan komme det på kødet.



Brug af SMOKEQUBE MINI i grill:
I grillen: 
læg SMOKEQUBE MINI på risten, over de tændte briketter.

I gasgrillen: 
Antænd din SMOKEQUBE MINI så en god glød forkommer. 
Læg derefter SMOKEQUBE MINI på risten ved siden af kødet.